Nasze wyroby

 
   

Kiełbasa domowa

 

Wytwarzana według rodzinnej receptury, tylko z mięsa wierzowego średnio rozdrobnionego (mięso nie jest peklowane) z dodatkiem przypraw naturalnych. Mocno wędzona w dymie z drewna bukowego. Kiełbasa tradycyjna krucha,łamliwa naturalnie przyprawiona.

Kiełbasa Domowa - Dariusz Kmak
   

Kabanos tradycyjny

Wytwarzane z wyselekcjonowanych kawałków mięsa wieprzowego, naturalnie wędzone i pieczone z dodatkiem tylko naturalnych przypraw. Cenione za doskonały smak.

Kabanos tradycyjny - Dariusz Kmak
   

Szynka z pieca

 

Wyprodukowana z wyselekcjonowanych mięśni szynki, wędzona w tadycyjny sposób, parzona. Posiada charakterystyczny delikatny smak

   

Schab pieczony

 

Wytworzony ze schabu wieprzowego najlepszej jakości pieczonego w tradycyjnym procesie technologicznym, przyprawiony tylko naturalnymi ziołami co nadaje mu delikatny smak i zapach.

Schab pieczony - Dariusz Kmak
   

Boczek pieczony

 

Wytwarzany z wyselekcjonowanych boczków. Pieczony z naturalnymi przyprawami, o delikatnym smaku i głąbokim zapachu wędzenia.

   

Boczek gotowany

 

Wytwarzany z wyselekcjonowanych boczków. Parzony oraz wędzony w naturalny sposób. Natmoiast użycie tylko naturalnych przypraw nadaję mu niepowtarzalny smak i zapach.

Boczek gotowany - Dariusz Kmak
   

Polędwica sopocka

 

Wytwarzana z polędwicy wieprzowej, wędzonej parzonej. Wędzona w sposób tradycyjny. Delikatna i krucha z najwyższej jakości mięsa wieprzowego.

Polędwica Sopocka - Dariusz Kmak
   

Szynka Biesiadna

 

Peklowana przez kilkanaście dni. Wędzona tradycyjnie w jałowcowym dymie, w całości razem z kością. Idealna na wesela, chrzciny, imprezy rodzinne.

Szynka z kością - Dariusz Kmak
   

Baleron

 

Wyprodukowany z najlepszej karkówki wieprzowej. W jego produkcji używane są tylko naturalne przyprawy. Parzony i wędzony w sposób tradycyjny.

 
   

Kiełbasa szynkowa

 

Produkowana z najwyższej jakości mięs wieprzowych z dodatkiem naturalnych przypraw, parzona i wędzona.

Kiełbasa Szynkowa - Dariusz Kmak
   

Pieczeń wiejska

 

Wyprodukowana z mięsa wieprzowego z naturalnymi przyprawami o niepowtarzalnym smaku docenionym przez Rzeźnika Polskiego na Najlepszy Wyrób Okazjalny 2010.

Pieczeń Wiejska - Dariusz Kmak
   

Kiełbasa śląska

 

Kiełbasa wieprzowa wyprodukowana ze średnio rozdorbnionego mięsa, wędzona. Doskonale nadaje na grill oraz do pieczenia nad ogniskiem.

Kiełbasa śląska - Dariusz Kmak
   

Salceson

 

Nasz Salceson został wyróżniony przez Rzeźnika Polskiego na Najlepszy Wyrób Okazjalny 2009, dzięki jego domowemu smaku co zawdzięcza odpowiednio dobranej kompozycji mięs i przypraw naturalnych.

Salceson - Dariusz Kmak
   

Pasztetowa swojska

 

Wyrózniona przez Rzeźnika Polskiego na Najlepszy Wyrób Okazjalny 2010. Wyrób podrobowy wieprzowy z dodatkiem tylko naturalnych przypraw. Doskonała na kanapki.

Pasztetowa swojska - Dariusz Kmak
   

Kaszanka

 

Wyrób podrobowy z kaszą jęczmienną, parzony w naturalnym jelicie. Idelna na grilla, patelnię czy zimną przekąskę

Kaszanka - Dariusz Kmak

Pasztet pieczony

 

Zdobywający coraz więcej zwolenników pasztet pieczony, wytwarzany od lat wg receptury rodzinnej stanowi mocną pozycję w naszej ofercie. Klienci wciąż doceniają wyjątkowość zapachu i smaku, które porównują do tych, które pamiętają z lat ich dzieciństwa. Nasz pasztet pieczony na rodzinnym stole sprawia, że rodzinna atmosfera będzie niezapomniana na lata.