Zakład Masarski Dariusz Kmak

Założenie zakładu w 1998 roku nastąpiło w konsekwencji wieloletniej rodzinnej tradycji produkcji wyrobów swojskich. Każdy wytwarzany u nas wyrób jest najwyższej jakości dzięki polaczeniu tradycyjnych rodzinnych receptur, najlepszych składników, oraz najnowszych technologii. Starannie dobrane przyprawy i najlepsze wyselekcjonowane mięso gwarantują najwyższą jakość wyrobów. Pragniemy dodać, iż współpracujemy tylko ze sprawdzonymi ubojniami trzody. Tradycyjne wędzenie naszych wyrobów przy użyciu drzewa bukowego i owocowego, nadaje im niepowtarzalny smak i zapach. Dzięki niewielkim rozmiarom zakładu wszystkie nasze produkty są niepowtarzalne,
o wyjątkowym smaku. Nasze wyroby są laureatami licznych konkursów, co potwierdza ich wysoką jakość i niepowtarzalny smak.


 

 

ARCHIWUM ZAPYTAŃ:

ZAPYTANIE O CENĘ "BIZNES PLAN" W TRYBIE ZACHOWANIA ZASAD KONKURENCYJNOŚCI z dnia 14.12.2015

ZAPYTANIE O CENĘ "CHŁODNIA WENTYLACJA" W TRYBIE ZACHOWANIA ZASAD KONKURENCYJNOŚCI z dnia 1.08.2016

ZAPYTANIE O CENĘ URZĄDZENIA W TRYBIE ZACHOWANIA ZASAD KONKURENCYJNOŚCI z dnia 7.10.2016 r.

PROTOKOŁY